Lesaanbod & Workshops


Karate-Do
 
Afbeelding invoegen
                                                             Van Galen Sports verzorgt karatelessen voor zowel jeugd en senioren. De lessen worden op een dusdanige manier aan de leerlingen overgebracht waarbij plezier en respect de boventoon voeren. In het kader van gezondheid en meer bewegen wordt sport in het algemeen gestimuleerd waarbij onder andere coördinatie, motoriek, zelfvertrouwen, conditie en sociale aspecten ontwikkelingen zijn die juist met karatetrainingen goed naar voren komen. Van Galen Sports biedt veel leuke activiteiten voor onze leden zoals buitentrainingen (strand/bos), leuke afsluitingen, clubkampioenschappen en nog veel meer!!! Onze jaarlijkse examens (en de tussentijdse slippen examens voor onze jeugd) is altijd een geweldig evenement! Om deel te kunnen nemen aan nationale en internationale wedstrijden kun je worden geselecteerd voor ons wedstrijdteam. Karate kan ook zonder wedstrijden uitstekend worden gezien als een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling, KARATE IS FOR LIFE!

Van Galen Sports
Rijksgediplomeerd (NOC/NSF)
Ingeschreven KVK
Sports Foundation 

Kickbokstraining
 
De kickbokstrainingen staan onder leiding van meervoudig karate kampioene Manuela van Galen. Met al meer dan 14 jaar vecht(top)sport ervaring heeft Manuela een trainingsmethodiek opgebouwd waarmee de trainingen zeer uitdagend zijn! Kracht, snelheid en flexibiliteit oefeningen zijn een belangrijk item in deze trainingen als ondersteuning voor kickboksen waarbij conditie en uithoudingsvermogen naar een goed niveau worden gebracht. Kortom een complete work-out in een gezellige sfeer zijn bij Manuela een garantie.
 
Personal Fit Training
 
​Het programma Personal Fit Training is een uitgebalanceerd trainings-programma afgestemd op basis van persoonlijke wensen. Sportieve aspecten zoals conditie, uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid evenals flexibiliteit zijn kernbegrippen in deze trainingen. Op basis van een intake gesprek wordt het persoonlijke programma opgesteld evenals de trainingsfrequentie. Personal Fit Training is niet gericht op voedingsadviezen en of afvalprogramma`s maar is juist gericht op het aspect verantwoord FIT worden door middel van uitgebalanceerde oefeningen welke in veel variaties worden aangeboden. Deze training is echt een uitdaging bestaande uit boksen - cross fit en krachttraining!
 
Workshops bedrijven
 
Onze programma`s zijn inhoudelijk opgebouwd op basis van leren en trainen door samenwerken en plezier. Het ontwikkelen van respect, initiatief nemen, probleemoplossend werken en motivatie zijn doelen in onze cursus. Het doen en denken (reflectievermogen) worden samengebracht in aansluiting op de bedrijfsvoering. Ook zal er op een didaktische manier feedback worden gevraagd van de deelnemers om met elkaar tot een maximaal resultaat te komen. Er wordt zowel in groepsverband als individueel gewerkt. De programma`s worden inhoudelijk afgestemd op de wensen en of behoeften van het bedrijf door middel van een intake gesprek.
U kunt een keuze aangeven voor de volgende workshops/cursussen:

- Zelfverdediging & weerbaarheid
- Coaching programma
- boksen en cross fit training!

Neem gerust contact op meer informatie en of een afspraak: vangalensports@gmail.com
M 06-31966792 Hans van Galen

Workshops scholen

Ons programma weerbaarheid en zelfverdediging is inhoudelijk opgebouwd op basis van didactisch onderwijs, het ontwikkelen van een eigen identiteit en respect, voor jezelf opkomen en uitspreken wat je wel en niet wil op basis van sociale competenties. Daarnaast zullen het verder ontwikkelen van motoriek, coördinatie en zelfvertrouwen kernbegrippen zijn in onze lessen. Het doen en denken (reflectievermogen) worden samengebracht. Ook zal er op een didactische manier feedback worden gevraagd van de leerlingen om met elkaar tot een maximaal resultaat te komen. Het gedeelte karate-do zal bijdragen om zijn/haar eigen vaardigheid te bevorderen op basis van veel uitdagende oefeningen. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het geven van lessen in het nationale en internationale onderwijs op verschillende niveau`s. Inhoudelijk zullen de lessen worden afgestemd op de behoefte van de school en of leerlingen.Hoofdinstructeur Hans van Galen verzorgt sinds 15 jaar karate en weerbaarheid lessen en is docent bij de Karate Bond Nederland Opleidingen voor het vak didactiek en lesvaardigheid conform de richtlijnen van het NOC NSF. De lessen op de scholen worden ondersteund door Manuela van Galen en of Raquel van Galen welke een ruim aantal jaren lesgeef ervaring hebben evenals topsport ervaring. Beide dames (meervoudig Nederlands Kampioene) nemen deel op nationale en internationale wedstrijden en dragen graag hun kennis en inspiratie over aan de jeugd.In kleine groepen worden de kinderen in een plezierige en ontspannen sfeer uitgedaagd voor hun persoonlijke ontwikkeling. Op basis van een intake gesprek zal een programma worden afgestemd.

Neem gerust contact op meer informatie en of een afspraak:

Hoofdinstructeur Hans van Galen (5th dan)
Rijksgediplomeerd Leraar Karate-Do
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag en aangesloten bij de Karate-Do Bond Nederland
M 06-31966792

Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen