Lesaanbod & Workshops


Karate-Do
 
Afbeelding invoegen
                                                             Van Galen Sports verzorgt karatelessen voor zowel jeugd en senioren. De lessen worden op een dusdanige manier aan de leerlingen overgebracht waarbij plezier en respect de boventoon voeren. In het kader van gezondheid en meer bewegen wordt sport in het algemeen gestimuleerd waarbij onder andere coördinatie, motoriek, zelfvertrouwen, conditie en sociale aspecten ontwikkelingen zijn die juist met karate trainingen goed naar voren komen. 
Jaarlijks zijn er examens en worden er thema trainingen georganiseerd waaronder buitentrainingen (uitdagend!!)

Van Galen Sports
Rijksgediplomeerd (NOC/NSF)
Ingeschreven Kamer van Koophandel 
Lid karate Bond Nederland 

Kickbokstraining Lady's Only
 
 
De kickbokstrainingen staan onder leiding van (meervoudig karate kampioene) Manuela van Galen. Met ruim 16 jaar vecht(topsport) ervaring heeft Manuela een trainingsmethodiek opgebouwd waarmee de trainingen zeer uitdagend zijn! 
Manuela van Galen is naast haar karate carrière gestart met kickboks trainingen als voorbereiding voor toekomstige wedstrijden.
Kracht, snelheid en flexibiliteit oefeningen naast doorzettingsvermogen zijn een belangrijk item in de trainingen als ondersteuning voor kickboksen waarbij conditie en uithoudingsvermogen naar een goed niveau worden gebracht. Kortom een complete work-out waar veel uitdaging gevraagd wordt van de sporters in een gezellige sfeer zijn bij Manuela een garantie!!
 
Personal Fit Training
 
 
Het programma Personal Fit Training wordt verzorgd in samenwerking met Van Galen Management en is een uitgebalanceerd trainingsprogramma afgestemd op basis van persoonlijke wensen. Sportieve aspecten zoals conditie, uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid evenals flexibiliteit zijn kernbegrippen in deze trainingen. Op basis van een intake gesprek wordt het persoonlijke programma opgesteld evenals de trainingsfrequentie. Personal Fit Training is niet gericht op voedingsadviezen en of afval programma`s maar is juist gericht op het aspect verantwoord FIT worden door middel van uitgebalanceerde oefeningen welke in veel variaties worden aangeboden. Deze training is echt een uitdaging bestaande uit boksen - crossfit en krachttraining! Trainingen worden op onze sportlocatie gegeven en kan op verzoek ook op een externe locatie plaatsvinden.Hans van Galen is een Rijksgediplomeerd leraar / trainer waarbij de kwaliteit en resultaten van de trainingen een garantie zijn!
 
Vraag een offerte aan of maak een persoonlijke afspraak via : vangalensports@gmail.com

Workshops bedrijven
 
Ons aanbod in samenwerking met Van Galen Management betreffende workshops zijn inhoudelijk opgebouwd op basis van leren en trainen door samenwerken en plezier. Het ontwikkelen van respect, initiatief nemen, probleemoplossend werken en motivatie zijn doelen in onze cursus. Het doen en denken (reflectievermogen) worden samengebracht in aansluiting op de bedrijfsvoering. Ook zal er op een didactische manier feedback worden gevraagd van de deelnemers om met elkaar tot een maximaal resultaat te komen. Er wordt zowel in groepsverband als individueel gewerkt. De programma`s worden inhoudelijk afgestemd op de wensen en of behoeften van het bedrijf door middel van een intake gesprek.
U kunt een keuze aangeven voor de volgende workshops/cursussen:
- Zelfverdediging & weerbaarheid (samenwerking & motivatie)
- Coaching programma (management)
- Bedrijfsprocessen (ontwikkeling en visie)
-  Fysieke ontwikkeling en agressie regulatie
- Team training 

Neem gerust contact op meer informatie en of een afspraak: vangalensports@gmail.com